Prototype Testing

Versterk het digitale product door vroege inzichten en optimalisaties te omarmen.

Prototype Testing

Bij Lab45 draait alles om de juiste doorvertaling van gebruikersbehoefte naar resultaat zodat bedrijven de beste digitale gebruikerservaring kunnen bieden. Onze Prototype Testings biedt het team de kans om het prototype te valideren en te perfectioneren voordat de ontwikkeling begint.  

  1. Voor wie: Geschikt voor ontwerpers, ontwikkelaars, productmanagers en marketeers. 

  2. Waarom: Verkrijg inzicht in hoe gebruikers reageren op het digitale prototype en verbeter het ontwerp vóór de ontwikkelingsfase. 

  3. Wat: We testen uw digitale prototype om te begrijpen hoe goed het aansluit bij de behoeften en verwachtingen van de doelgroep. 

  4. Wanneer: Prototype Testing kan plaatsvinden in verschillende ontwikkelingsfases, van concept tot near-final prototypes. 


Bespaar ontwikkelkosten

Zeker weten dat je een goed prototype hebt gebouwd die aansluit op de gebruikersbehoefte? Check het met een Prototype Testing. 

FAQ

Prototype UX Onderzoek is geschikt voor een breed scala aan digitale producten en diensten, waaronder websites, mobiele apps, webapplicaties en softwareplatforms. Het kan worden toegepast op zowel nieuwe projecten als bestaande ontwerpen die moeten worden geoptimaliseerd. 

Dit onderzoek is waardevol voor verschillende teamleden, waaronder productmanagers, UX-ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Het is essentieel om zowel de mensen die het digitale product ontwikkelen als degenen die verantwoordelijk zijn voor de gebruikerservaring te betrekken.

Prototype Testing kan op verschillende momenten plaatsvinden, afhankelijk van wat het team nodig heeft. Het kan vroeg in het proces worden gebruikt om concepten te valideren, tijdens de ontwikkelingsfase om iteraties te testen of zelfs na de lancering om voortdurende optimalisatie te waarborgen. Ons team past zich aan de specifieke projectfase en doelstellingen. 

Direct een afspraak plannen

Meer weten of Prototype Testing aansluit bij je huidige onderzoekbehoefte? Plan dan direct een afspraak in. 

Alle diensten

Op zoek naar iets anders? Neem een kijkje bij onze overige onderzoeken.

UX/usability Onderzoek

Onderzoek naar gebruiksvriendelijkheid én gebruikerservaring

Sprint / Agile Onderzoek

Test verschillende iteraties
van jouw prototype app of website

Prototype
Testing

Identificeer alle verbeterpunten voordat je de ontwikkelingsfase ingaat

Propositie & Concept Testing

Test de haalbaarheid van jouw designconcepten en wireframes

Navigatie Onderzoek

Ons navigatie onderzoek helpt bij het optimaliseren van de gebruikersstromen.

Kwalitatief Onderzoek

Exploratief van aard:
Onderzoek behoeften en verwachtingen