UX Lab van Lab45

Lab45’s UX Lab in Amsterdam is de ideale locatie voor diepgaand kwalitatief UX onderzoek. Onze moderne technische faciliteiten, waaronder eye-tracking, ondersteunen zowel mobiele als desktop-onderzoeken. Goed bereikbaar via OV en gratis parkeren beschikbaar bij Q-Park Bijenkorf. 

De eindgebruiker een stem geven

Wil je een digitaal product of een website ontwerpen die écht aansluit bij de behoeften van je gebruikers? Ontdek hoe UX onderzoek je hierbij kan helpen. 

UX onderzoek, oftewel User Experience onderzoek, is de sleutel tot het begrijpen van de diepere behoeften, motivaties en verwachtingen van je gebruikers. Het stelt je in staat om knelpunten te ontdekken en biedt concrete input voor optimalisatie. Bij Lab45 voeren we semi-gestructureerde, kwalitatieve 1-op-1 interviews uit, waarbij we gebruikmaken van de “thinking aloud” methodiek. Hiermee kunnen we gedrag, begrip en beleving van gebruikers in kaart brengen.

Neem een kijkje bij onze onderzoeklocatie..

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het Lab?

Vragen over de techniek die wij gebruiken? Of wil je meer weten over de verzorging van een fysieke usability dag? Neem dan contact op.

UX Lab huren?

Dat lees je goed! Ons UX Lab en meekijkruimte is ook te huur voor usability onderzoeken, focus groepen of overige UX onderzoeken van externe partijen. Dien een aanvraag met daarin jouw Lab wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

FAQ

Het bijwonen van een UX-onderzoek in ons Lab biedt de mogelijkheid om direct in contact te staan met respondenten en het onderzoeksteam. Dit levert diepgaande inzichten op en stelt je in staat om real-time vragen te stellen en feedback te geven, wat online sessies niet bieden. 

Het UX Lab in Amsterdam is het makkelijkst te bereiken via het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het slechts 10-15 minuten lopen door de prachtige binnenstad. Als je met de auto komt, kun je deze kosteloos parkeren bij Q-Park Bijenkorf (uitrijkaarten beschikbaar).