Het UX team van Lab45

Bij Lab45 bestaat het team uit deskundige UX onderzoekers die zich volledig toeleggen op kwalitatief UX- en usability onderzoek. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat onze inzichten een nauwkeurige vertaling zijn van de behoeften van de gebruiker

Maak kennis met ons

Welkom bij Lab45, waar de gebruiker in het hart van ons werk staat. Ons streven? Het tillen van online gebruikerservaringen naar ongekende hoogten. Bij Lab45 geloven we dat elke interactie een kans biedt om een blijvende indruk achter te laten.

We zijn een uitstekende toevoeging aan bestaande data stromen en geven nét dat extra beetje meer duiding, focus en richting. Wat krijg je als klant? 

  • Pure focus op kwalitatief UX onderzoek: Lab45 onderscheidt zich door zich uitsluitend te richten op kwalitatief UX-onderzoek. Dit betekent dat onze inzichten vrij zijn van strategische of designinvloeden, waardoor klanten toegang hebben tot ongekleurde en objectieve gebruikersinzichten. 
  • Resultaat gedreven Implementatie: Wij zijn vastbesloten om de verkregen inzichten daadwerkelijk te implementeren. Onze prioriteit ligt bij het behalen van meetbare resultaten. We bieden workshops en presentaties om ervoor te zorgen dat de inzichten effectief worden toegepast in digitale projecten, wat leidt tot tastbare verbeteringen in de gebruikerservaring. 
  • Deskundig klantadvies: Bij Lab45 schuwen we niet om klanten uit te dagen op basis van onze deskundigheid. Onze teamleden zetten klanten aan tot het aannemen van een effectieve onderzoeksbenadering, wat resulteert in betere besluitvorming op basis van data. Dit maakt Lab45 een waardevolle partner voor datagestuurde beslissingen. 

Lab45 hecht grote waarde aan implementatie.

We prioriteren resultaten en bieden workshops en presentaties, zodat de inzichten op de juiste manier worden toegepast.

FAQ

Lab45 onderscheidt zich door zich strikt te richten op kwalitatief UX onderzoek, zonder strategische of designinmenging. Onze inzichten zijn objectief en onbevooroordeeld.

Lab45 hecht grote waarde aan implementatie. We prioriteren resultaten en bieden workshops en presentaties om ervoor te zorgen dat de inzichten op de juiste manier worden toegepast in uw digitale projecten. 

Ons belangrijkste doel bij usability dagen is het verzamelen van directe feedback van gebruikers. Dit helpt bij het verkrijgen van ongekleurde inzichten die uw gebruikerservaring kunnen verbeteren.

Bij Lab45 geloven we in het nauwkeurig prioriteren van resultaten op basis van gebruikersfeedback. We analyseren en presenteren de bevindingen op een manier die de belangrijkste verbeterpunten identificeert en benadrukt.

Maak kennis met de teamleden

Wij staan voor je klaar. 

Sabine Verheyen

Sr. UX Researcher

Farrah Ridderhof

Sr. UX Researcher

Talitha La Macchia

UX Researcher & BDM

Kim Bos

Office Manager

Host/Hostess


Tech-Check


Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen kennismaken met het team en verder praten over een concrete onderzoeksvraag? Plan dan direct een afspraak in.