Opdrachtgevers

Lab45’s op maat gemaakte aanpak heeft zich bewezen door waardevolle inzichten te leveren en meetbare verbeteringen te realiseren in de online gebruikerservaring voor diverse klanten. 

Geen onderzoekvraag te gek

Lab45 bedient een gevarieerd klantenbestand, van opkomende startups tot bekende merken zoals KLM, ING en de Gemeente Amsterdam. Hun op maat gemaakte benadering biedt waardevolle inzichten en meetbare verbeteringen in online gebruikerservaringen voor organisaties van elke omvang. 

Oriëntatieprocessen, aanvraagstraten, nummerporteringen of keuzemodules. Niets is te gek. Lab45 is er trots op een breed scala aan klanten te bedienen, variërend van kleine, opkomende startups tot grote, gevestigde merken. Zowel in Nederlands als in het buitenland. Denk hierbij aan Duitsland, Engeland, Italië en de Verenigde Staten. 

Voor kleine bedrijven tot 10 à 20 medewerkers heeft Lab45 sprint UX onderzoeken uitgevoerd om hen inzichten te bieden die hen helpt om de juiste online oplossingen te ontwikkelen. Een duwtje in de juiste richting door net dat beetje extra zekerheid in de vorm van gebruikersfeedback.  

Aan de andere kant hebben bekende merken zoals KLM, ING en de Gemeente Amsterdam gebruik gemaakt van Lab45’s expertise om hun online customer journey’s te optimaliseren. 

Het maakt niet uit of je een startup bent die je eerste stappen zet of een grote speler in de markt; Lab45’s maatwerkbenadering heeft bewezen waardevolle inzichten te bieden. 

FAQ

Lab45 voert sprint UX-onderzoeken uit voor kleine bedrijven met 5 à 10 medewerkers om hen inzichten te bieden en de juiste online oplossingen te ontwikkelen. Ze bieden ook expertise aan bekende merken zoals KLM, ING en de Gemeente Amsterdam om hun online klanttrajecten te optimaliseren. Ongeacht de omvang van de organisatie, heeft Lab45’s maatwerkbenadering bewezen waardevolle inzichten te bieden.

Lab45 hanteert een flexibel prijsbeleid dat is afgestemd op de specifieke behoeften van klanten, zowel grote als kleine bedrijven. We streven ernaar om betaalbare oplossingen te bieden en passen onze diensten aan om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Onze opdrachtgevers.

Samen werken we aan een betere online gebruikerservaring.

Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen kennismaken met het team en verder praten over een concrete onderzoeksvraag? Plan dan direct een afspraak in.